Skip to content

Over ons

Wij zijn al ruim 17 jaar bezig voor uw klanten en medewerkers

 
In 2001 zijn wij gestart met onderzoeksbureau XS2Quality, met als specialisatie tevredenheidsonderzoek onder klanten en medewerkers en alle vormen van marktonderzoek. Omdat 63% onze naam niet goed uitsprak en 84% onze naam niet goed schreef zijn we in 2015 klantOK gestart; een nieuwe visie op onderzoek.

In eerste instantie hebben we klantOK naast XS2Quality in de markt gezet als een korter, makkelijker en kostentechnisch aantrekkelijker alternatief. Maar we kwamen we er al snel achter dat onze opdrachtgevers meer OK en minder XS2Q wilden. Waar we het alleen maar mee eens konden zijn. We zeggen niet voor niets:

Het gaat er niet alleen om wat u allemaal wilt weten, maar vooral om wat men u wil vertellen.

klantOK heeft inmiddels de rol overgenomen van XS2Quality en we voeren alle vormen van klanten- en medewerkersonderzoek uit. Maar sinds het begin van klantOK hanteren we het uitgangspunt “makkelijker meer weten”. En dat blijven we trouw (net als de aantrekkelijke tarieven trouwens). De tijd van dure, tijdrovende onderzoeken met ellenlange vragenlijsten en dikke rapporten is voorbij.

Ook makkelijk meer weten van klanten en medewerkers? Neem gerust contact met ons op!

Wij sturen u graag vrijblijvend een kostenoverzicht met meer informatie over onze werkwijze toe.

Liever direct contact?
Rimmert Wierenga, Directeur  
Stuur een e-mail

SMS/Bel/Whatsapp 06 2120 6966

Stationsplein 21 – Goes

Postbus 101 – 4460 AC Goes

info@klantok.nl | 0113-570062