Skip to content

Onderzoek Klanten Kinderopvang

Inmiddels voeren wij al ruim 15 jaar onderzoek uit binnen de Kinderopvang en hebben wij samengewerkt met meer dan 100 kinderopvangorganisaties.
Onderzoek tevredenheid en -beleving

Het klanttevredenheidsonderzoek kan worden ingezet om de tevredenheid en beleving te meten, maar vanzelfsprekend kunnen ook andersoortige vragen worden gesteld. Denk hierbij aan een behoefteonderzoek, etc. 

Wij voeren klantonderzoekenen uit voor onder andere:

– KDV/BSO/PSZ/PG
– Gastouderopvang
– Tussenschoolse opvang

Uw organisatie krijgt direct betrouwbare gegevens om acties te kunnen nemen op alle niveaus binnen de organisatie- én op respondentniveau indien deze dit wenst. Het onderzoek is ook in te zetten als een vorm van klantbeoordelingen/reviews die geheel of gedeeltelijk gepubliceerd kunnen worden.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de grootte van de organisatie, zo kijken we naar het aantal medewerkers en het aantal locaties naar opvangvorm waaronder u het onderzoek wilt uitzetten. Op basis van deze locaties kunnen de resultaten worden onderverdeeld. Hieronder geven wij een indicatie, maar advies is om een (vrijblijvend) kostenoverzicht aan te vragen. Wij geven een korting bij meerdere onderzoeken/meerdere jaren.

Normaal

€990 – €1900


1 tot 25 locaties

Groot

€1900 – €2600


25 tot 70 locaties

Extra groot

€2600 – €3300


70 tot 100 locaties

Op maat

Vraag!


100 locaties of meer

Overige klantonderzoeken 

Naast het algemene klanttevredenheidsonderzoek, hebben wij speciaal voor de Kinderopvang een vragenlijst ontwikkeld om starters- en eindevaluaties te verzamelen. Dit onderzoek geeft u continue inzicht in de tevredenheid en beleving van nieuwe klanten en klanten die weggaan bij de organisatie.

Het is eenvoudig ook andere onderzoeken uit te (laten) zetten om meer te weten te komen van uw klanten. De resultaten zijn altijd direct in uw eigen klantOK dashboard beschikbaar.

Veelal zijn dit korte onderzoekjes over een specifiek onderwerp binnen een (vaak) specifieke doelgroep, bijvoorbeeld een panel. Alle soorten onderwerpen zijn in principe mogelijk.

Kinderopvang Benchmark  
We beschikken over de grootste en meest actuele Kinderopvang benchmark van Nederland. Door uw resultaten af te zetten tegenover de benchmark krijgt u een beter beeld van de daadwerkelijke verbeterpunten, ten op zichte van het landelijk gemiddelde.
Benchmarken is mogelijk bij het klantonderzoek voor: KDV, BSO, PSZ/PG en totaal.

Kort & krachtig

Direct inzage

Advies & ervaring

Wij sturen u graag vrijblijvend een kostenoverzicht met meer informatie over onze werkwijze toe.

Liever direct contact?
Rimmert Wierenga, Directeur  
Stuur een e-mail

SMS/Bel/Whatsapp 06 2120 6966

Stationsplein 21 – Goes

Postbus 101 – 4460 AC Goes

info@klantok.nl | 0113-570062