Skip to content

Onderzoek Medewerkers Kinderopvang

Inmiddels voeren wij al ruim 15 jaar onderzoek uit binnen de Kinderopvang en hebben wij samengewerkt met meer dan 100 kinderopvangorganisaties.

Tevredenheid en betrokkenheid

Wij helpen u om makkelijk en snel een beeld te krijgen van wat uw medewerkers denken. Zij kunnen u voorzien van gefundeerde feedback met betrekking tot de sterke en zwakke punten van uw organisatie.

Ons onderzoek gaat kort en krachtig in op de aspecten die medewerkers als belangrijk ervaren. Zij kunnen eenvoudig de inhoud van het werk, het functioneren van het team/collega’s, de leidinggevenden, de organisatie en eventueel zichzelf beoordelen. Vanzelfsprekend kunnen ook andersoortige vragen worden gesteld.

Uw organisatie krijgt direct betrouwbare gegevens om acties te kunnen nemen op organisatieniveau, maar ook op locatie- en/of afdelingsniveau. Het resultaat? Tevreden medewerkers blijven langer, verzuimen minder, dragen meer bij aan de omzet en bevelen de dienstverlening aan.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de grootte van de organisatie, zo kijken we naar het aantal medewerkers en het aantal locaties naar opvangvorm waaronder u het onderzoek wilt uitzetten. Op basis van deze locaties kunnen de resultaten worden onderverdeeld. Hieronder geven wij een indicatie, maar advies is om een (vrijblijvend) kostenoverzicht aan te vragen. Wij geven een korting bij meerdere onderzoeken/meerdere jaren.

Normaal

€990 – €1900


1 tot 25 locaties

Groot

€1900 – €2600


25 tot 70 locaties

Extra groot

€2600 – €3300


70 tot 100 locaties

Op maat

Vraag!


100 of meer locaties

Overige medewerkersonderzoeken

Naast het algemene medewerkerstevredenheidsonderzoek, hebben wij ook vragenlijsten ontwikkeld om de evaluaties van startende medewerkers en medewerkers die weggaan te verzamelen.

Het is eenvoudig ook andere onderzoeken uit te (laten) zetten om meer te weten te komen van uw medewerkers. De resultaten zijn altijd direct in uw eigen klantOK dashboard beschikbaar.

Veelal zijn dit korte onderzoekjes over een specifiek onderwerp binnen een (vaak) specifieke doelgroep, bijvoorbeeld een panel. Alle soorten onderwerpen zijn in principe mogelijk.

Kinderopvang Benchmark

We beschikken over de grootste en meest actuele Kinderopvang benchmark van Nederland. Door uw resultaten af te zetten tegenover de benchmark krijgt u een beter beeld van de daadwerkelijke verbeterpunten, ten op zichte van het landelijk gemiddelde.

Benchmarken is mogelijk bij het klantonderzoek voor:  KDV, BSO, PSZ/PG en totaal.

Kort & krachtig

Direct inzage

Advies & ervaring

Wij sturen u graag vrijblijvend een kostenoverzicht met meer informatie over onze werkwijze toe.

Liever direct contact?
Rimmert Wierenga, Directeur  
Stuur een e-mail

SMS/Bel/Whatsapp 06 2120 6966

Stationsplein 21 – Goes

Postbus 101 – 4460 AC Goes

info@klantok.nl | 0113-570062